AA
ISD DUNAFERR Zrt.

ISD DUNAFERR Zrt.

Együtt a jövőbe!

A dunaújvárosi székhelyű ISD DUNAFERR társaságcsoport Magyarország egyik legnagyobb ipari termelő vállalata. A közel hét évtizedes múltra visszatekintő cégcsoport tevékenységének középpontjában a vevőközpontú termelés, versenyképes acéltermékek gyártása, minőség- és környezettudatos munkavégzés, egészséges és biztonságos munkakörnyezet megteremtése áll.

Az ISD DUNAFERR Zrt. által gyártott melegen hengerelt, pácolt, hidegen hengerelt, horganyzott szalagokat és táblalemezeket, valamint nyitott és zárt hidegen hajlított idomacélokat elsősorban gépipari, járműipari, építőipari termékek gyártásához, acélszerkezetek, háztartási berendezések és egyéb alkatrészek előállításához használják fel.

A társaságcsoport árbevételének jelentős részét külpiacokon realizálja, legfontosabb partnerei Németország, Lengyelország, Ausztria, Csehország, Szlovákia és Olaszország.

A múlt értékeit megőrizve, a jövő kihívásainak megfelelve, korszerű európai vállalatként az ISD DUNAFERR Zrt. arra törekszik, hogy a régió fejlődéséhez minél hatékonyabban hozzájáruljon.