AA
Sajtóközlemény 2021. március 27.

2021. március. 27

Az ISD DUNAFERR Zrt. sajtóközleménye 2021. 03. 27.

Az ISD DUNAFERR Zrt. ezúton tájékoztatja minden Partnerét, hogy 2021. március 26-án a kétes hátterű ukrán agresszorok képviselői megtévesztettek néhány kisebbségi tulajdonost, hamis meghatalmazásokkal - internetes kapcsolaton keresztül - összejövetelt tartottak és ismételten megpróbálták átvenni a DUNAFERR vezetését, hogy a vállalat vagyon tárgyait jogellenesen megszerezzék.

Ennek az összejövetelnek azonban semmiféle jogi alapja nem volt, a DUNAFERR-re nézve semmiféle döntést nem születhetett.

Természetesen a szükséges jogi lépéseket a vállalat legitim vezetése meg fogja tenni, mely vezetés továbbra is a helyén van, a termelés pedig folyamatosan biztosított a befektető aktív közreműködésével. Kérjük senki ne adjon hitelt az álhíreknek, mind a Vnyesekonombank, mind a társaság főrészvényese, mind pedig a meg nem téveszthető további részvényesek megteszik a szükséges jogi intézkedéseket.

Szeretnénk hangsúlyozni, hogy megalapításra került a befektető új magyarországi társasága is, tehát a folyamatok jó irányba haladnak az ukrán agresszorok törekvéseitől függetlenül.

Tájékoztatunk mindenkit, hogy folyamatban van a tényleges és legális igazgatóság működésének a helyreállítása is, ami véglegesen le fogja állítani az ukrán támadásokat. Ezeket a gátlástalan személyeket nem szabad komolyan venni, sem a DUNAFERR működése, sem annak vagyona nincs veszélyben.

A DUNAFERR kéri minden Partnerét, hogy a továbbiakban is az eddigiek szerint folytassák az együttműködést, a DUNAFERR munkatársaival tartsák a kapcsolatot és hagyják figyelmen kívül az ukrán agresszorok megkereséseit.