AA
Hírek

Hírek

Kategóriák

2021. január. 19
Tájékoztatom Önöket, hogy a jelenlegi helyzetben kollégáimmal együtt azt találtuk a legjobb megoldásnak, hogy a DTKSz megszűnésének időpontját halasszuk egy későbbi időpontra, 2021. április 30-ra.
Bővebben
2020. december. 22
Kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog új évet kívánunk! We wish you a Merry Christmas and a Happy New Year!
Bővebben
2020. december. 17
Lezárná az elmúlt hetek-hónapok állóháborúját, záros határidőn belül stratégiai partner belépését ígéri, pocséknak ítéli a cégcsoport nyilvánosság előtt mutatott képét, viszont példásnak tartja a város önkormányzatának pártok feletti kiállását.
Bővebben
2020. december. 17
Tájékoztatom Önöket arról, hogy a Tetyana Taruta által szabálytalanul összehívott közgyűlés a mai napon határozatképtelen volt. Ez azonban a DUNAFERR életében nem okoz megoldhatatlan problémát.
Bővebben
2020. december. 11
Szeretném Önöket tájékoztatni és megnyugtatni a mai helyzettel kapcsolatban.
Bővebben
2020. december. 09
Tudjuk, hogy az utóbbi időben olyan álhírek, illetve félretájékoztatások jelentek meg a magyar sajtóban, amelyeknek tulajdonképpen az volt a célja, hogy mindenkit elbizonytalanítsanak a DUNAFERR környékén. Sajnos ezidáig valóban nőtt a bizonytalanság.
Bővebben
2020. december. 01
A DUNAFERR működése a háttérben zajló tulajdonosi érdekcsoportok közötti viták ellenére is biztosított
Bővebben
2020. október. 15
A DUNAFERR határozottan visszautasít minden olyan politikai szándékot, amely a vállalat jelenlegi nehéz helyzetét kihasználva igyekszik politikai népszerűségre szert tenni.
Bővebben